Des del Municipalisme Capgirant la Història

21/01/2016
Vila de Capellades, Candidatura d'Unitat Popular
Des del Municipalisme Capgirant la Història
Ens plau convidar-vos a l’acte «Des del Municipalisme Capgirant la Història» organitzat per la CUP- Poble Actiu, que tindrà lloc el pròxim divendres 29 de gener a les 19:30 hores al Teatre la Lliga de Capellades, carrer del Pilar 13.

El passat 24 de maig la CUP-Poble Actiu i el municipalisme que aspira a transformar d’arrel les nostres viles i ciutats va aconseguir uns resultats electorals excel·lents que han suposat l’assoliment de 385 regidores i regidors de la CUP-Poble Actiu i l’entrada a una trentena d’equips de govern. Aquests resultats són fruit del treball municipalista que fa anys que impulsem arreu dels Països Catalans, un treball que no es concreta només a través de la presència a les institucions sinó, sobretot, de la feina militant a espais diversos com casals, plataformes, assemblees o moviments populars. Tot plegat amb l’objectiu de transformar la societat i posar les institucions al servei dels interessos de les classes populars.

El proper 29 de gener posarem el focus sobre el treball de formigueta que hem estat fent aquests darrers anys als municipis, especialment sobre aquelles poblacions on estem a l’alcaldia o a l’equip de govern, algunes de les quals pujaran a l’escenari per explicar les principals iniciatives que estan impulsant per capgirar els seus municipis. Comptarem amb les intervencions de les companyes de Capellades, Berga, Monistrol de Calders, Navàs, Ripollet, Soriguera, Sabadell, Cardedeu, Barberà del Vallés, Salt i Viladamat.

Us animem a venir i a compartir la reivindicació de la lluita per la independència dels Països Catalans, pel socialisme i pel feminisme des dels municipis.

Us hi esperem
Sembrem llavors-Fem arrels-Compartim fruits